De gebroeders Leys verwelkomen je in Fleur de Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

 

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!